Portugal – Monte Gordo

Vi har treningsreisen for deg!

Bli med Springtime til Portugal!

Springtime arrangerer nå fire flotte treningsreiser til Portugal og Monte Gordo våren 2024.

Uansett om du nettopp har begynt å trene, er mosjonist eller trener på elitenivå, så har vi treningsreisen for deg!

Vi tilpasser treningen etter dine forutsetninger og mål. I tillegg til over 50 forskjellige treninger hver eneste uke tilbyr vi alltid løping, yoga, styrke- og bevegelighetstrening hver dag. Vi har alle fasiliteter og du kan låne utstyr til padel, tennis, golf, sykling og svømming – en fantastisk treningsverden for alle.

Nyt den magiske stranda, opplev det herlige fellesskapet, bli inspirert og engasjert av våre dyktige instruktører.

Springtime trygghetspakke. Vår trygghetspakke inngår helt uken kostnad når du bestiller treningreise med oss. Dette innebærer åpent kjøp og fri ombooking. Bestill og reis trygt med oss.

Bli med på en treningsreise som gir deg energi, glede og masse kunnskap. Bestill din reise til herlige Portugal i dag!

Les mer

Bo slik du vil

Du kan velge mellom tre ulike hoteller, alt fra prisgunstige leiligheter til luksuriøse boutiquehotell med roof top-pool. Nyt kveldssolen på den nybygde boardwalken ved stranden med et flere restauranter, cafeer, barer og ta en del i vårt store utvalg av treningstimer. Vi tilbyr nemlig over 50 forskjellige treningstimer hver eneste uke.

Stort tilbud

Med over 50 forskjellige treningstimer hver uke kan vi kan vi stolt si at vi har det største tilbudet av alle treningsreiser. Vi tilbyr løping, yoga, styrke- og bevegelighetstrening hver dag og på torsdager tilbyr vi en vakker og spektakulær fjelltur. Utifra hvilken uke du velger tilbyr vi trening etter ukens tema.

Velkommen til Monte Gordo

Om treningsreisen

En uke med trening, fellesskap og fantastiske omgivelser – treningsreisen med Springtime er noe helt unikt. Sammen tilbyr vi en fullspekket meny av treningstapas – du forsyner deg av akkurat det du måtte ønske.

Passer for alle

Hver morgen starter med yoga og jogg i soloppgangen på stranda, deretter følger danseøkter, forskjellige styrkeøkter og sirkeltrening på løpende bånd. Kanskje tilbys det kampsport, vanngym og kettlebelltrening akkurat den uka du skal dit? Utvalget varierer litt fra gang til gang ut ifra hvilke instruktører som er til stede, men et godt og bredt grunnutvalg er alltid på plass.

På ettermiddagen er det stort sett duket for treningsøkt nummer to, her finner du varierte kvalitetsøkter for alle. Det legges selvfølgelig til rette for mer enn bare trening: Foredrag, mingling i strandbaren og hyggelige fellesmiddager på hotellet.

Monte Gordo

Treningsferien finner sted i Monte Gordo som ligger helt sør-øst i Portugal, på Algarvekysten, kun noen få kilometer fra elven som utgjør grensen til Spania. Monte Gordo er et lite, hyggelig sted omkranset av en fantastisk sandstrand på den ene siden, og et naturreservat med lettløpte stier på den andre.

Med et godt klima og mage soldager er Mote Godo og Portugal et perfekt sted for en treningsferie.

Hotellet

Hovedhotellet vårt heter Dunamar og ligger praktisk talt nede på stranden. Det er på dette hotellet de fleste reisene bor, samt alle instruktørene. Det er også her velkomstmøte, innendørsøkter og foredrag holdes, og det er her du finner Springtime sitt servicekontor.

Dunamar har romslige leiligheter med egen kjøkkenkrok, balkong og stue. Treningsrommet og innendørsbassenget er nyoppusset, middagsbuffeten er upåklagelig og personalet er imøtekommende og hyggelige.

Ledere på toppnivå

Vi har ledere fra Norge og Sverige på toppnivå og det vil gi deg som kunde en fantastisk treningsreise. Våren 2024 har vi med oss svært dyktige norske ledere på alle våre reiser. Benytt sjansen til å snakke med våre ledere og få nyttige tips og råd. Målet vårt er at du kommer hjem sunnere, sterkere og gladere.

Mange valgmuligheter

Direktefly fra Oslo
Du kan velge mellom 3 ulike hoteller – alt fra prisgunstige til luksuriøse boutiqhotell.
Nybygd boardwalk ved stranden med flere koselige restauranter, kafeer og isbarer. Der har vi også herlige after workout i den varme ettermiddagssolen.
Over 50 ulike treninger hver uke – løping, yoga, padel, golf, svømming og sykling.

Legg til den populære fjellturen, den velutrustede stadion og den svale skogen ved hotellet, så blir dette den ultimate treningsreisen.

Fellesskap og herlig stemning

TRAINING CAMP Portugal

PORTUGAL – MONTE GORDO

KONDIS LØPEUKEN

UKE 12 | 16. MARS – 23. MARS 2024

FRA 15 995 NOK
Les mer
PORTUGAL – MONTE GORDO

LØPEUKA MED RUNNER'S WORLD

UKE 15 | 6. APRIL – 13. APRIL 2024

FRA 15 995 NOK
Les mer
PORTUGAL – MONTE GORDO

DANS OG TRENINGSGLEDE MED ROEDE

UKE 16 | 13. APRIL – 20. APRIL 2024

Fra 15 995 kr
Les mer
PORTUGAL – MONTE GORDO

MAKS TRENINGSGLEDE MED EVO OG DESIREE ANDERSEN

UKE 17 | 20. APRIL – 27. APRIL 2024

FRA 15 995 NOK
Les mer
PORTUGAL – MONTE GORDO

TRENING FOR ALLE

UKE 18 | 27. April – 4. MAI 2024

FRA 15 995 NOK
Les mer